Conexpo 2011, Las Vegas

Conexpo 2011, Las Vegas


Conexpo


Den 22-26 Mars kommer vi visa våra produkter i en monter på Conexpo i Las Vegas, en av världens mest ansedda mässor inom entreprenadbranchen.

Tillsammans med Tenstar Simulation AB och Sittab Stol AB kommer vi visa mässans besökare svenska innovationer och kvalitet av högsta klass!

Ni som befinner er i Las Vegas under mässan välkomnas varmt till monter 10723!

Mer information om mässan hittar ni på http://www.conexpoconagg.com/

Ny hemsida

Ny hemsida


  Nyhem  
   

 

 

Härmed lanserar vi Be-Ge Industris nya hemsida, den nya hemsidan är en del i arbetet att ge hela Be-Ge koncernen en enhetlighet, såväl utseendemässigt som strukturmässigt.

Den nya hemsidan är inte bara ett stort steg framåt rent visuellt, den har även blivit mer produktorienterad och har fått nya funktioner som bland annat underlättar informationsflödet till kunder och återförsäljare.

Skicka gärna dina synpunkter via kontaktsidan!

IAA 2010

IAA 2010

IAA10


23-30 September ligger fokus för branschen av nyttofordon på Hannover när europas största mässa inom området, IAA, går av stapeln där. Våran monter på plats kommer vara fylld med smarta lösningar för en god sittkomfort. Montern kommer även i år delas med vårt Systerbolag Be-Ge Jany A/S som visar kreativa sittlösningar för lättare nyttofordon.

Välkommen att besöka oss i hall 11, monter F04!

Mer information om mässan hittar ni på www.iaa.de

Innotrans 2010

Innotrans 2010

logo_innotrans


Under dagarna 21-24 September kommer samtalsämnet vara spårbunden trafik för alla som beger sig till Berlin och mässan Innotrans 2010. Vi kan utlova en del nyheter och nya innovationer inom områdena sittkomfort och säkerhetstänkande, dessa finns att beskåda i vår monter 247 i hall 1.1.
Välkommen att besöka oss!

Mer information om mässan finns på www.innotrans.de

Persontrafik 2010

Persontrafik 2010


  Persontrafik2010  
   

 

 

För alla er som vill ha en samlad bild av produktnyheter inom Persontrafik är Stockholmsmässan det självklara besöksmålet under perioden 26-28 oktober när mässan med samma namn äger rum, Persontrafik 2010.
Vi kommer vara på plats med ett stort urval intressanta produkter.
Besök oss gärna i vår monter C05:53!.

Mer information om mässan hittar ni på www.persontrafik.se

Fler artiklar...

Sida 7 av 9

7

Site Login